Puikozijnen in Berkel en Rodenrijs

Het startpunt voor alle kozijnenklussen voor je winkel- of bedrijfspand

Kozijnen en puien in Berkel en Rodenrijs

In of rond Berkel en Rodenrijs hang je in je luie stoel en denkt dat de kat langs je benen strijkt. Misverstand… het blijkt weer dat tochtje wind dat je elke avond belaagt. De tv staat aan en een documentaire meldt hoeveel besparingen mogelijk zijn met goede huisisolatie. Het is dus tijd om op te staan en buiten je houtwerk te checken. De kozijnen zien er niet naar uit en bij een blinde muur beland, overvalt je een idee: op juist deze plek een mooie pui plaatsen, dat zou je kamer visueel wel heel erg vergroten. Via een van onze specialisten uit Berkel en Rodenrijs krijgt je verbeteringsplan snel vorm.

100%

tevreden klanten

6

jaar ervaring

9

lopende klussen in Berkel en Rodenrijs

33%

gemiddelde besparing

Vul het contactformulier in en bespaar tot 40%!

Klassieke of ultramoderne look

Of je nu overweegt je kozijnen te vervangen, of een fraaie winkelpui in gedachten hebt, of allebei, bijna steeds moet je kiezen tussen drie veelgebruikte materiaalsoorten:

 • houten kozijnen
 • kunststof kozijnen
 • aluminium kozijnen

Hoe ziet je winkel- of bedrijfspand in of rond Berkel en Rodenrijs eruit? Welke van bovenstaande materialen past het best bij je pand? Als je in nieuwbouw woont is aluminium of kunststof een echte aanrader. Heb je een gebouw in of bij Berkel en Rodenrijs uit de jaren zestig of ouder? Dan zijn houten kozijnen de meest logische keuze.

Haal voor kozijnen vooral de expert in huis

Kozijnen maken is vakwerk. Ze vervolgens plaatsen ook…. Niet elke doorsnee klusjesman klaart die klus even gemakkelijk. Nauwkeurigheid en gedegen ervaring zijn nodig om kozijnen goed te pas te krijgen in muurwerk. De vakman uit Berkel en Rodenrijs is in die zin beslist niet overbodig en zijn geld meer dan waard. De vaklui in Berkel en Rodenrijs zijn meesters in het plaatsen van lateien en in het hanteren van de muurzaag. Broddelwerk, daar schiet niemand wat mee op. Wat zulke vakmannen uit Berkel en Rodenrijs kosten? Dat weet je snel als je offertes begint aan te vragen.

Hout heeft ambiance en geeft warmte

Allereerst passeren de houten kozijnen de revue. Hier komt redelijk veel onderhoud bij kijken. Iedereen kent wel het jaarlijkse ritueel van het schuren, plamuren, gronden en aflakken van kozijnen. Het is de moeite meer dan waard als je van hout houdt. Want de uitstraling van echt hardhout, met de fijne nerfstructuur en de warme sfeer, die krijg je dus niet met kunststof of metaal zoals staal of aluminium.

kozijnen woning

Met kunststof valt veel voordeel te behalen

De goedkoopste van de drie soorten kozijnen is toch wel kunststof. Prijzen van kunststof kozijnen vallen ook in Berkel en Rodenrijs snel tien procent maar ook wel twintig procent lager uit dat raamwerken van hout of aluminium. Tel daar onderstaande voordeeltjes bij op en je beseft waarom zoveel mensen uit Berkel en Rodenrijs ook bij kunststof kozijnen zweren.
Want kunststof:

 • wint het qua levensduur van hout en aluminium
 • is veilig, want sterk brandvertragend
 • wordt niet snel aangetast door zuren, vetten of weersomstandigheden
 • heeft als onderhoud alleen gering poetswerk nodig
 • isoleert supergoed

Glanzende en strakke aluminium kozijnen

Aluminium is de duurste optie als je op materiaal let (alleen staal is nog duurder….). Toch is dit materiaal soms de beste keuze, vooral als je een modern ogende woning in of rond Berkel en Rodenrijs hebt met veel strakke lijnen. Je winkel- of bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs krijgt met aluminium kozijnen een deftige grandeur en een sierlijke en trendy sfeer. Als je gaat voor dit soort kozijnen, dan krijg je het volgende er ‘gratis’ bij:

 • hoge kleurbestendigheid
 • behoorlijk ongevoelig voor krassen
 • solide materiaal
 • heel weinig onderhoud nodig
 • zeer duurzaam

Rekenwerk vooraf

Een eerste grove indicatie van je pui en/of losse kozijnen in of bij Berkel en Rodenrijs is snel gemaakt. Je berekent de vierkante meter prijs inclusief btw, montage/plaatsing én goed isolerend glas als volgt:

 • voor kunststof 750 euro
 • voor hout 825 euro
 • voor aluminium 875 euro

Maar laat je door deze indicatie niet van de wijs brengen. Het aanvragen van offertes in Berkel en Rodenrijs kan leiden tot lucratievere prijzen!

Reviews

Onze klanten
aan het woord

review kozijnen mevr

Na lang wikken en wegen hadden wij besloten om een nieuw puikozijn te plaatsen. Deze hebben wij gevonden via deze website. We zijn erg kieskeurig maar hadden meerdere offertes ontvang…

Mevr. Ernst uit Voorschoten

review puikozijn meneer

De buren hadden vorig jaar nieuwe kozijnen laten plaatsen, dit heeft onze ogen geopend! Zij adviseerden ons deze website, je krijgt namelijk verschillende offertes waarna je die rustig kunt…

Dhr. Kamp uit Vlaardingen

review puikozijn mevrouw

Onze houten kozijnen waren aardig doorgerot. Het werd tijd voor nieuwe. We hebben besloten na advies van een specialist om over te gaan op kunststof kozijnen. Het resultaat is geweldig…

Mevr. Charon uit Veenendaal

review kozijnen dhr

Ik was blij dat ik voor jullie vakman heb gekozen om een puikozijn te laten plaatsen. Na twee jaar wilden mijn collega's en ik eens wat anders en gezien de andere ramen leek het ons een…

Dhr. Brandt uit Barneveld

Puikozijn helpt je van begin tot eind met je kozijnwerk. Wij geven advies bij de aanschaf, leveren je kozijnen in iedere gewenste kleur en zorgen voor een zorgvuldige montage. Zo heb je er geen omkijken naar. Daarnaast kun je ook terecht bij een van onze vakmannen bij jou in de buurt voor vervangen, herstel of onderhoud van kozijnen.

Puikozijn heeft landelijk naam gemaakt als een echte kozijnenspecialist. Wij werken samen met een landelijk netwerk van gespecialiseerde vakmannen. Dat betekent dat je vakwerk krijgt van gecertificeerde professionals, terwijl je kunt terugvallen op goede garantievoorwaarden. Je bent er tevens van verzekerd dat je een eerlijke prijs betaalt.

Neem contact met ons op voor vragen en meer informatie, of geef je wensen meteen aan ons door. Het invullen van het formulier is zo gepiept. Daarna krijg je met één druk op de knop meerdere offertes van onze vakmannen bij jou uit de regio. Je kunt hen rustig met elkaar vergelijken, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.