Puikozijnen in Wijk bij Duurstede

Duurzaam, sterk én onderhoudsarm

Kozijnen kopen in Wijk bij Duurstede

Je staat in je winkel- of bedrijfspand in of bij Wijk bij Duurstede en het is niet de kat die langs je benen strijkt… wel een akelig tochtje. Je wuift de wind weg en leest verder in je krant en komt bij een artikel terecht over echt grote besparingen bij isolatie. Toch maar even de jas aan en buiten inspecteer je je oude kozijnen. Die zijn dus echt aan vervanging toe en verklaren de tocht in de ruimte. Er zit wel dubbel glas in je oude kozijnen maar dat dateert van de jaren tachtig. Ineens ga je groter denken. Vervangen van kozijnen, oké, maar waarom niet meteen ook een mooie schuifpui meenemen in het bouwplan in of bij Wijk bij Duurstede? Als je toch gaat breken?

100%

tevreden klanten

6

jaar ervaring

9

lopende klussen in Wijk bij Duurstede

33%

gemiddelde besparing

Vul het contactformulier in en bespaar tot 40%!

Wie van de drie?

In Wijk bij Duurstede kun je terecht voor je puikozijn of losse kozijnen. Bijna altijd valt de keuze op een van deze drie materialen:

 • kunststof
 • hout
 • aluminium

Je kiest op basis van de uitstraling van je winkel- of bedrijfspand in Wijk bij Duurstede. Past het materiaal bij je gebouw? En bij je inrichting? Een nieuw pand is zeer geschikt voor kunststof of aluminium. Gebouwen van voor de jaren zestig ogen vaak mooier door houten kozijnen te gebruiken.

Beter uitbesteden

Kozijnen plaatsen in of bij Wijk bij Duurstede is niet een klusje dat een amateur eventjes tussendoor doet. Het plaatsen van puikozijnen vergt precisie en ervaring en is eigenlijk voorbehouden aan de vakman uit Wijk bij Duurstede. Die overweg kan met een muurzaag, lateien goed weet te plaatsen en de pre’s en contra’s van de ruimte tussen stenen en kozijn ter plekke beoordeelt. Via deze site vraag je vlot aan dat soort vaklieden uit Wijk bij Duurstede wat goed werk moet kosten. Offertes zijn pijlsnel aangevraagd.

Kunststof, de beste prijs

De aanschafprijs van kunststof kozijnen uit Wijk bij Duurstede ligt gemiddeld tien tot twintig procent lager dan van de concurrenten hout of aluminium. Daar komen dan nog de volgende voordelen bij:

 • erg lange levensduur
 • materiaal is brandvertragend
 • moeilijk aan te tasten door zuren, oliën, e.d.
 • heel weinig onderhoud nodig (enig poetswerk)
 • presteert heel goed qua isolatie

Houten kozijnen, goodlooking qua sfeer

Houten kozijnen zijn het meest bewerkelijk van alle soorten kozijnen en dat geldt zeker bij het onderhoud ervan. Hoewel de eindafhandeling van houten kozijnen het jaarlijkse onderhoud in of bij Wijk bij Duurstede er gemakkelijker op maakt, moet toch op gezette tijden de kwast in de verf gedoopt. De uitstraling van hout daarentegen weegt snel op tegen het onderhoud. Bovendien kunnen reparaties aan houten kozijnen vaak vlot en goedkoop worden uitgevoerd.

Aluminium, het moderne alternatief

Aluminium is ook in Wijk bij Duurstede niet het meest goedkope materiaal maar staat wel prachtig als je je pui of losse kozijnen in een vrij nieuw tot supermodern gebouw wilt. Met aluminium kozijnen bereik je in of rond Wijk bij Duurstede een strak en elegant aanzien. De keuze voor deze kozijnen leidt daarnaast tot enkele pluspunten:

 • kleurvast
 • zeer krasbestendig
 • sterk materiaal
 • bijna geheel onderhoudsvrij
 • blijft lang goed

Eerste calculatie

Hoe kun je snel vooraf berekenen welke richting de kosten opgaan als je een pui of losse kozijnen in Wijk bij Duurstede wilt kopen? Een handig rekenhulpje is uitgaan van een vierkante meterprijs en die dan vermenigvuldigen met het benodigde aantal meters. Ga bij kunststof uit van 750 euro. Voor hout is de prijs per vierkante meter zo’n 825 euro en voor aluminium moet je hiervoor ongeveer 875 euro betalen. Bij deze prijs is dan wel HR++ isolatieglas inbegrepen en ook het montagewerk. Bij deze prijsindicaties heb je verder nergens omkijken naar.

Kan het goedkoper dan je net hebt berekend? Hoogstwaarschijnlijk wel! Hoeveel je kunt besparen, kom je te weten door offertes in en rond Wijk bij Duurstede aan te vragen. Meer dan de moeite waard, dus…

Reviews

Onze klanten
aan het woord

review puikozijn mevrouw

Wij wilden graag onze woning een opknapbeurt geven met kunststof kozijnen. De specialist van de Puikozijn.nl heeft een prachtige nieuwe kozijnen geplaatst die precies past bij de sfeer…

Mevr. Kamp uit Schijndel

review puikozijn meneer

De buren hadden vorig jaar nieuwe kozijnen laten plaatsen, dit heeft onze ogen geopend! Zij adviseerden ons deze website, je krijgt namelijk verschillende offertes waarna je die rustig kunt…

Dhr. Hehl uit Jirnsum

review kozijnen mevr

Normaliter is het plaatsen van een nieuw puikozijn best prijzig. Ik heb daarom verschillende offertes opgevraagd via deze website. Binnen een dag had ik de knoop doorgehakt en kon ik een…

Mevr. Geldens uit Dronten

review kozijnen dhr

We liepen al jaren rond met het idee om kunststof kozijnen te plaatsen. Onlangs zijn we overgegaan tot actie waardoor onze woning nu een compleet andere uitstraling heeft. Ik ben super…

Dhr. Reimes uit Voorburg

Puikozijn helpt je van begin tot eind met je kozijnwerk. Wij geven advies bij de aanschaf, leveren je kozijnen in iedere gewenste kleur en zorgen voor een zorgvuldige montage. Zo heb je er geen omkijken naar. Daarnaast kun je ook terecht bij een van onze vakmannen bij jou in de buurt voor vervangen, herstel of onderhoud van kozijnen.

Puikozijn heeft landelijk naam gemaakt als een echte kozijnenspecialist. Wij werken samen met een landelijk netwerk van gespecialiseerde vakmannen. Dat betekent dat je vakwerk krijgt van gecertificeerde professionals, terwijl je kunt terugvallen op goede garantievoorwaarden. Je bent er tevens van verzekerd dat je een eerlijke prijs betaalt.

Neem contact met ons op voor vragen en meer informatie, of geef je wensen meteen aan ons door. Het invullen van het formulier is zo gepiept. Daarna krijg je met één druk op de knop meerdere offertes van onze vakmannen bij jou uit de regio. Je kunt hen rustig met elkaar vergelijken, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.